Terugblikken & vooruit kijken!

We zijn alweer meer dan drie maanden onderweg in 2011! Wij hebben de eerste drie maanden van het nieuwe jaar uiteraard niet stil gezeten. Er is alweer veel op touw gezet voor het aankomende vuurwerkseizoen. We hebben er weer erg veel zin in!

Allereerst is het afgelopen vuurwerkseizoen geëvalueerd. We hebben een enquête gehouden over het vuurwerkseizoen 2010. Hierin zijn allerlei onderwerpen aan bod gekomen. Van de kwaliteit van het vuurwerk, tot de muziekvoorkeur van de klant. Deze enquête is door duizenden mensen ingevuld. Hier zijn we erg blij mee. Één van de dingen die uit deze enquete naar voren is gekomen is dat bijna alle klanten tevreden zijn over de geleverde service. Uiteraard is er ook naar vele andere dingen gevraagd. Deze feedback gebruiken we om ons assortiment en onze service nog beter aan te laten sluiten op de wensen van de klant.

Naast de evaluatie zijn weer volop bezig met het komende seizoen. Zo moet er nu al een keuze worden gemaakt met betrekking tot bijvoorbeeld het assortiment, labels, folders, speciale acties en aanbiedingen. De komende weken / maanden houden we u via deze site op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.
Ook krijgt u als eerste informatie over nieuwe producten. Naast de informatie die we via vuurwerkjournaal met u delen zijn we ook erg benieuwd naar uw mening. U kunt bijvoorbeeld nu al uw mening geven over het uiterlijk van verschillende cakes. Dit kunt u doen door op deze link te klikken.

In de komende weken verschijnen er op deze site nog meer onderwerpen waarover we graag uw mening willen horen. U kunt hier uw stem laten gelden!

Houd deze site de komende tijd dus goed in de gaten.

You must be logged in to post a comment.