Vuurwerktotaal Steenwijk

Vuurwerktotaal Steenwijk koos ook voor de overstap naar de  Vuurwerktotaal formule. Peter en Lucy Lenis (eigenaren van Vuurwerktotaal Steenwijk) leggen u uit waarom zij hiervoor hebben gekozen:

” Voor ons (Peter en Lucy Lenis) was het een logische stap om dealer van Vuurwerktotaal te worden en verder te gaan onder de naam Vuurwerktotaal Steenwijk. Dit komt vooral door de inzet en het enthousiasme van de jongens / heren die Vuurwerktotaal lanceren in Nederland.

De Vuurwerktotaal formule lijkt ons een formule die prima bij ons past. De vuurwerkcollectie’s vinden wij geweldig , de uitstraling is prachtig  en er is in elke prijsklasse wel iets te krijgen.

De webwinkel die online komt vanaf november laat met plaatjes en teksten alles over de producten zien, de filmpjes laten zien wat het vuurwerk doet en dit alles grotendeels in 3d.  Dit is toch super en nieuw in de vuurwerkbranche!

Wij streven er naar om, van kindervuurwerk tot explosief goed en overweldigend mooi siervuurwerk, voor een redelijke prijs aan te bieden. Door Vuurwerktotaal dealer te worden denken wij u dit alles onder één dak te kunnen leveren.

Het hele jaar door handelen wij in auto’s maar in de maand december is ook onze vuurwerkwinkel open en hopen wij dat we veel mensen kunnen laten genieten van al het mooie vuurwerk dat wij graag willen leveren. ”

Met vriendelijke groet,

Groot Verlaat Auto’s / Vuurwerktotaal Steenwijk
Peter en Lucy Lenis
Koematen 30
8331 TK Steenwijk

Tel: 0521-510173
E-mail: info@grootverlaatautos.nl
Internet: www.grootverlaatautos.nl

You must be logged in to post a comment.