Win 150 euro vuurwerk in juli

Vanaf juni 2010 organiseren wij maandelijks een speciale actie waarbij deelnemers aan de actie maar liefst 150 euro vuurwerk kunnen winnen. Deze actie organiseren wij in samenwerking met www.vuurwerkcrew.nl, een van de grootste vuurwerkforums van Nederland. Het enige wat je hoeft te doen om deel te nemen aan deze speciale actie is lid worden van Vuurwerkcrew en dan een antwoord geven op de vraag van deze maand:

Wat wordt de gemiddelde temperatuur over de gehele maand juli 2010?

We geven alvast enkele tips om tot een goed antwoord op deze vraag te kunnen komen:

Tip 1: De dag- en nachttemperatuur tellen beide mee.
Tip 2: Vorig jaar was de gemiddelde temperatuur: 18,1 graden
Tip 3: De ‘normale’ gemiddelde temperatuur is: 17,4 graden

Onder degenen die het antwoord goed hebben wordt in de eerste week van augustus 150 euro vuurwerk verloot. Voor het gewonnen vuurwerk ontvangt de winnaar een waardebon die op 29, 30 of 31 december bij Vuurwerktotaal kan worden ingewisseld voor vuurwerk.

Je kunt een antwoord doorgeven tot 25-07-10 om 20.00 uur via de volgende website: http://www.vuurwerkcrew.nl/forum/showthread.php?t=16132&page=7

Het aantal reacties op onze actie in juni was ronduit overweldigend. Er zijn uiteindelijk maar liefst 148 antwoorden gegeven waarbij 17 deelnemers tot het juiste antwoord kwamen. Na loting is uiteindelijk vuurwerkcrew lid ‘drummer92′ de gelukkige winnaar geworden. Wij willen hem via deze weg van harte feliciteren met zijn prijs!

Wacht niet langer en doe nu geheel vrijblijvend zelf mee aan de gratis vuurwerk actie in juli! Vuurwerk winnen was nog nooit zo makkelijk!

You must be logged in to post a comment.